Ebike Brothersin joululahjaopas - Löydä täydellinen lahja sähköpyöräilijälle

Joulu on täydellinen aika ilahduttaa pyöräilijää. Mutta mikä on hyvä lahja sähköpyöräilijälle? Olipa kyseessä työmatkapyöräilijä tai pyöräilyharrastaja, meiltä löydät laajan valikoiman lahjaideoita kaikenlaisille sähköpyöräilijöille ja budjeteille. Tässä artikkelissa esittelemme parhaat lahjavaihtoehdot eri hintaluokissa ja käyttötarkoituksiin.


Joululahjat noin 50 €

Lahjat noin 50 €

Edulliset joululahjat sähköpyöräilijälle

Katso kaikki noin 50 € joululahjaideat

Noin 50 € lahjakategoria käsittää valikoiman käytännöllisiä ja edullisia tarvikkeita ja varusteita. Noin 50 € lahjat ovat täydellinen valinta esimerkiksi toiseksi lahjaksi, pieneksi yllätykseksi tai pienemmälle budjetille.

Crankbrothers Multi-Tool monitoimityökalu

CRANKBROTHERS MULTI-TOOL, MONITOIMITYÖKALU

Tämä työkalu pitäisi kuulua jokaisen pyöräilijän vakiovarustukseen. Tällä laadukkaalla monitoimityökalulla, jonka ominaisuudet on suunniteltu nimenomaan pyörän pikaisiin huoltotoimenpiteisiin, pääsee pois monesta pinteestä. Saatavilla harmaana, kultaisena, sekä myös pienempänä versioina harmaana ja kultaisena!

Täydennä pakettia vielä Crankbrothers rengasraudalla, niin samasta paketista löytyy kaikki tarpeellinen yllättäviä tilanteita varten.

Lisää pakettiin vielä kompakti Ortlieb-satulalaukku, niin kasassa on loistava pyörän pikapelastussarja, joka kulkee kätevästi ja huomaamattomasti pyörässä kiinni.


Muc-Off 8-in-1 Bike Cleaning Kit

MUC-OFF 8-1 BIKE CLEANING KIT PYÖRÄNPESUSARJA

Sähköpyörän puhdistus on jokaiselle pyöräilijälle “pakollinen paha”. Ostamalla Muc-Offin 8-1 -pyöränpesusarjan, annat lahjan joka menee takuuvarmasti käyttöön. Muc-Offin laadukkailla pesuaineilla pyörä pysyy hyvänä, ja tehokkailla pesuaineilla ja välineillä puhdistaminen on jopa mukavaa!

Katso myös muut Muc-Off -tuotteemme.


Joululahjat noin 100 €

Lahjat noin 100 €

Laadukkaat joululahjat sähköpyöräilijälle

Katso kaikki noin 100 € joululahjaideat

Noin 100 € lahjakategoriasta löytyy astetta monipuolisempia varusteita, kuten laadukkaat kypärät ja erikoisvarusteet, jotka sopivat erinomaisesti aktiivisille pyöräilijöille. Noin 100 € lahjat ovat takuuvarmoja ja laadukkaita valintoja, jotka osoittavat erityistä huomiota lahjan saajalle.

POC Axion -kypärä

POC AXION PYÖRÄILYKYPÄRÄ

Laadukas kypärä on pyöräilevän ihmisen halvin henkivakuutus. Osoita välittämisesi lahjan saajalle antamalla hänelle jotain turvallisuutta kohottavaa. POC-kypärät ovat myös tyylikäs valinta turvallisuuden ohella! POC Axion on saatavilla sekä mustana, että valkoisena.

Katso kaikki kypärämme

  


Ortlieb Back-Roller High VisibilityORTLIEB BACK-ROLLER HIGH VISIBILITY

Laadukkaalla satulalaukulla voi viedä sähköpyöräilyn käytännöllisyyden uudelle tasolle. Ortliebin laukut ovat huippulaadukkaita, kestäviä ja tyylikkäitä laukkuja, joille varmasti jokainen pidemmistä matkoista tai retkeilystä nauttiva löytää käyttöä. Ortlieb Back-Roller High Visibility tarjoaa käytännöllisyyden lisäksi talvella elintärkeää näkyvyyttä.

Katso kaikki Ortlieb-laukkumme


Joululahjat harrastajalle

Lahjat harrastajalle

Monipuoliset ja kestävät joululahjat sähköpyöräilijälle
Katso kaikki joululahjaideat sähköpyöräilyn harrastajille

Pyöräilyn harrastajat arvostavat laadukkaita ja käytännöllisiä tuotteita. Tästä kategoriasta löydät harrastaja- ja pro-tason pyöräilijöille suunnatut lahjat, kuten korkealaatuiset työkalut ja sähköpyörän lisävarusteet, jotka parantavat pyöräilykokemusta.

POC pyöräilylasit

POC PYÖRÄILYLASIT

Huippulaadukkaat pyöräilylasit, jotka parantavat sekä pyöräilyn turvallisuutta että mukavuutta, tyylistä tinkimättä. Laadukkaat lasit suojaavat muun muassa talven viimalta, ja kesän pölyltä, kiviltä ja hyönteisiltä. Pyöräilylaseista hyötyvät niin aktiiviharrastajat, kuin satunnaisemmatkin pyöräilijät. Valitse suosikkisi Devour ja Aspire -mallien väliltä.


Thule Easyfold

THULE EASYFOLD XT POLKUPYÖRÄN KULJETUSTELINE

Vaikka sähköpyörällä pääseekin liikkumaan helposti yllättävänkin kauas, tarvitsee se välillä kuljettaa pidemmän matkan päähän. Kuljetustelineen avulla laajennat pyöräilyreviiriä merkittävästi laajemmalle alueelle ja uusille reiteille!

Thulen vetokoukkuun kiinnittyvällä pyöränkuljetustelineellä pyörän kuljetus muuttuu hermoja raastavasta operaatiosta todella helpoksi, ja ennenkaikkea turvalliseksi. Kun pyörää ei tarvitse hankalasti tunkea takaluukkuun, vapautat sekä tilaa auton sisältä, että pidät sisätilat puhtaana rapaiselta pyörältä.

Saatavilla sekä kahden, että kolmen pyörän mallina. Erityisesti kahden sähköpyörän kuljettamiseen suosittelemme kolmen pyörän mallia suuremman tilan ja kantavuuden vuoksi.

Täydennä teline vielä pyörän suojahupulla, niin pyörä pysyy hyvin suojassa myös auton perässä.


Epäiletkö, että et osaa valita sopivaa lahjaa pyöräilyn harrastjalle? Älä huoli! Ebike Brothersin sähköpyöräasiantuntijat tietävät mistä pyöräilystä nauttivat pitävät. Kysy meiltä rohkeasti vinkkiä!

Ota yhteyttä


Joululahjat työmatkapyöräilijälle

Lahjat työmatkapyöräilijälle

Käytännölliset joululahjat työmatkapyöräilyyn

Katso kaikki joululahjaideat työmatkapyöräilijöille

Työmatkapyöräilystä voi tehdä entistä mukavampaa useilla varusteilla. Tähän ryhmään kuuluvat käytännölliset ja kestävät varusteet, jotka tekevät työmatkapyöräilystä sujuvampaa ja mukavampaa. Työmatkapyöräilijälle suunnatut lahjat menevät takuuvarmasti käyttöön, ja tuottavat iloa päivästä toiseen!

Ortlieb Vario PS Musta satulalaukku


ORTLIEB VARIOS PS MUSTA SIVULAUKKU / REPPU Töihin tarvitaan aina tavaraa jos toistakin mukaan, joten hyvä reppu / laukku on oleellinen varuste jokaiselle työmatkapyöräilijälle. Erityisesti säänkestävyyteen kannattaa panostaa, sillä välillä sade saattaa yllättää pyöräilijän. Ortliebin Vario PS -sarja on erittäin korkealaatuinen ja tyylikäs satulalaukkusarja, joka muuntautuu myös repuksi käden käänteessä. Useat käyttötavat tekevät tästä laukusta osuvan valinnan kaikenlaisille pyöräilijöille ja työmatkailijoille. Saatavilla mustana, punaisena ja sinisenä.

Katso myös kaikki muut Ortlieb-laukkumme


AXA Foldable 1000 lukko

AXA FOLDABLE 1000 TAITTOLUKKO

Lukko on pakollinen varuste jokaiselle pyöräilijälle. Laadukas lukko on erityisen tärkeä varuste sähköpyöräilijöille, sillä kalliit pyörät voivat kiinnostaa myös pitkäkyntisiä. Erityisesti työmatkapyöräilijä tarvitsee lukkoa päivittäin, joten helppokäyttöiseen ja varmatoimiseen lukkoon kannattaa panostaa. AXA Foldable 1000 -lukko on äärimmäisen turvallinen lukko, joka loistaa myös helpolla käytettävydellään ja kätevillä kuljetus-/kiinnitysvaihtoehdoilla.

Katso myös muut lukkomme


 

Sähköpyörä lahjaksi?

Sähköpyörä on erinomainen lahja - se tuottaa paljon iloa, ja on myös hyväksi lahjan saajan terveydelle. Sähköpyörä voi jopa säästää lahjan saajan rahaa, sillä sähköpyörällä voi helposti korvata suuren osan auton käytöstä. Puhumattakaan sähköpyöräilyn tuottamasta ilosta!

Ohessa esittelemme muutamia esimerkkejä eri tyyppisistä pyöristä, jotka toimivat erinomaisina lahjoina.

Specialized Turbo Como 3.0

SPECIALIZED TURBO COMO 3.0 SÄHKÖKAUPUNKIPYÖRÄ

Tyylikäs ja laadukas, mutta silti tehokas ja kyvykäs sähköpyörä kaupunkiajoon. Saatavilla useissa upeissa väreissä. Valinnaisella IGH-hihnavedolla teet ajamisesta todella helppoa ja huoletonta: ajaminen on käytännössä lähes äänetöntä ja huoltovapaata kuluvien ketjujen puuttumisen ansiosta. Erinomaisista ominaisuuksista huolimatta Comon hinnat alkavat alle 3 000 €, mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon myös lahjaksi.

 


Haibike Alltrack 6 sähkömaastopyörä

HAIBIKE ALLTRACK 6 JÄYKKÄPERÄINEN SÄHKÖMAASTOPYÖRÄ

Hinta-laatu-ominaisuussuhteeltaan erinomainen sähköpyörä monipuoliseen ajoon. Alltrack 6 taipuu nimensä mukaisesti jokaiselle alustalle: aina asvaltilta myös metsään ja poluille. Jäykkäperäinen maastopyörä on fiksu valinta esimerkiksi pyöräilyn harrastajalle, joka pyöräilee paljon teillä, mutta haluaa myös satunnaisesti poiketa metsäreiteille. Alltrack 6 pitää sisällään tehokkaan moottorin ja suuren akun, sekä kaiken muun tarpeellisen järkevään hintaan. Saatavilla sekä 29”, että 27,5” kokoisena.

 Tunturi EMax ME EP8 sähköfatbike

TUNTURI EMAX ME EP8 SÄHKÖFATBIKE 

Fatbike on loistava lahjapyörä, sillä se soveltuu niin moneen erilaiseen käyttöön. Fatbikellä voi lähteä ajamaan maastoon kuin maastoon, eikä esimerkiksi lumikaan ole este! Tunturi EMAX EP8 tarjoaa erittäin tehokkaan Shimanon moottorin, jonka 85Nm vääntö ei jätä pulaan pahemmassakaan paikassa. Irroitettava akku helpottaa pyörän lataamista, ja on erityisen kätevä varuste talvella.


Varastostamme löydät paljon pyöriä nopeaan toimitukseen. Tsekkaa kaikki valikoimaamme kuuluvat sähköpyörät ohesta:

Sähkökaupunkipyörät

Sähköretkipyörät

Sähkögravel- ja maantiepyörät

Sähkömaastopyörät, jäykkäperä

Sähkömaastopyörät, täysjousto

SähköfatbiketEbike Brothers rahoitus

Tuntuisiko sähköpyörä erinomaiselta lahjalta, mutta kenties hieman liian kalliilta?

Ei hätää! Tutustu Ebike Brothers Rahoitukseen - tarjoamme korotonta maksuaikaa jopa 36 kk. Kysy sähköpyöräasiantuntijoiltamme lisää ja hae rahoitusta myymälästä.


Tervetuloa mukaville jouluostoksille Ebike Brothersille

Ebike Brothersin laaja lahjavalikoima ja joulun erikoistarjoukset tekevät joululahjojen hankkimisesta helppoa ja hauskaa. Etsitpä sitten pientä yllätystä tai pitkään harkittua täsmälahjaa, löydät meiltä sopivat lahjat jokaiselle sähköpyöräilijälle.

Jouluun asti tarjoamme useita huippuetuja niin pyörän ostajille, kuin muillekin asiakkaille. Myymälöistämme löydät muun muassa glögi- ja piparitarjoilun, sekä huikeat joululahjatarjoukset pyörän ostajille. Katso lisää joulusivultamme, ja tule aistimaan joulutunnelmaa myymälöihimme Tampereelle ja Ouluun!

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta 2024 toivottaa Ebike Brothers!

Jaa tämä somessa:

Oma tili

Selaa tuoteryhmiä

Oma tili

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 01.02.2019 alkaen.

Verkkokauppa

Ebike Brothers Oy (Y-tunnus: 2973613-4. Yhteystiedot: Konalantie 47 A, 00390 Helsinki, 0103400220, asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi)

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU:n alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Verkkokauppamme käyttää turvallista Checkout Finland Oy:n maksupalvelua (Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää) jonka avulla kortinhaltijan henkilöllisyys todennetaan. Yrityksellämme ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukorttisi tietoja tallenneta järjestelmiimme. Kortinmyöntäjästä riippuen voit tarvita pankkitunnuksia vahvistaaksesi korttimaksun, joten mahdollisissa ongelmatilanteissa ota yhteyttä pankkisi asiakaspalveluun.

Lisätietoja osoitteesta: https://www.checkout.fi/kulutt...

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Puhelin: 0103400220

Sähköposti: asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi

Osoite: Konalantie 47 A, 00390 Helsinki

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille välittömästi tilaamisen jälkeen.

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa avaamattomana ja käyttämättömänä. Tarjoamme ilmaiset palautukset, toimitamme tilauksen yhteydessä palautuspaperit ja peruutusilmoituksen, jotta palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suosituimmat haut