Nastarenkaat takaavat turvallisen matkan

Kun lämpötila laskee ja talvi lähestyy, moni pyöräilijä jättää pyöränsä varastoon odottamaan kevättä. Mutta tiesitkö, että pyöräilystä voi nauttia helposti ympäri vuoden, kunhan pyörän varustelee oikein. Yksi tärkeimmistä talvivarusteista on nastarenkaat, jotka takaavat turvallisen ja miellyttävän matkan, olivatpa olosuhteet mitkä tahansa. Oikeanlaisten nastarenkaiden valinta voi tuntua vaikealta - onneksi Ebike Brothers auttaa! Lue ohesta kattava ostajan opas sopivien nastarenkaiden valintaan.


Tässä artikkelissa vastataan muun muassa seuraaviin kysymyksiin:

 • Miksi valita nastarenkaat sähköpyörään?
 • Kuinka valitsen oikeanlaisen nastarenkaan?
 • Mistä tiedän oikean nastarenkaan koon?
 • Mikä on oikea määrä nastoja?
 • Mitä eroa on luomupyörän ja sähköpyörän nastarenkailla?
 • Milloin nastarenkaat kannattaa vaihtaa sähköpyörään?

Polkupyörien talvi- ja nastarenkaat yleisesti

Polkupyörille ei ole samankaltaista talvirengaspakkoa kuin autoille, eli lain mukaan ns. kesärenkailla saa pyöräillä vuoden ympäri. Mikäli pyöräilyä aikoo jatkaa myös talvella, on talvirenkaiden hankinta kuitenkin käytännössä lähes pakollista. Talvirenkailla voidaan välttää ikävät tapaturmat sekä itselle, että muille tienkäyttäjille.

Kuten autotkin, myös polkupyörät vaativat omat renkaat turvalliseen talviajoon. Polkupyörien talvirenkaat on optimoitu toimimaan kylmissä ja liukkaissa olosuhteissa, ja renkaita on sekä nastallisia että nastattomia. Nastarenkaat ovat kaikista turvallisin valinta talvipyöräilyyn, ja Ebike Brothers suositteleekin nastarenkaita kaikille talvipyöräilyä harkitseville.


Miksi valita nastarenkaat sähköpyörään?

Nastarenkaat ovat välttämättömyys monille talvipyöräilijöille, mutta erityisesti sähköpyöräilijöille. Sähköpyörät ovat nopeampia ja raskaampia kuin tavalliset pyörät, mikä tarkoittaa, että niillä on suurempi riski menettää hallinta liukkailla teillä. Sähköpyörä tarvitsee myös enemmän pitoa pysähtyäkseen turvallisesti. Nastarenkaat tarjoavat lisäpitoa ja vakautta, jotta voit nauttia sähköpyöräilyn hyödyistä myös talvella.

Nastarenkaiden hyötyjä sähköpyörissä ovat muun muassa:

Parempi pito
Nastarenkaat tarjoavat parempaa pitoa jäällä ja lumella, vähentäen liukastumisriskiä ja parantaen ajoturvallisuutta. Nastarenkaat mahdollistavat sekä sähköavustuksen että polkuvoiman tehokkaamman hyödyntämisen, sillä liukkaissakaan olosuhteissa pyörä ei ala sutimaan yhtä helposti.

Parempi hallittavuus
Nastarenkaat takaavat pyörän paremman hallittavuuden kaikissa olosuhteissa aina kaupungista maastoon. Erityisesti nastarenkaiden hyödyt korostuvat mahdollisissa ääritilanteissa - oli sitten kyse äkkijarrutuksesta tai äkillisestä väistöliikkeestä, niin nastarenkaat auttavat pysymään pystyssä ja säilyttämään pyörän hallinnan.

Mukavuus ja luottamus
Talvipyöräilyn ei kuulu olla epämukavaa ja riskialttiin tuntuista. Nastarenkaiden tuomalla lisäturvallisuudella takaat itsellesi mielenrauhaa ja kasvatat talvipyöräilyn mielekkyyttä.


Kuinka valitsen oikeanlaisen nastarenkaan?

Oikeanlaista nastarengasta valitessa tulee kiinnittää huomioita erityisesti kahteen asiaan:

 1. Renkaan koko: halkaisija ja leveys
 2. Käyttö: kaupunki vai maasto

Renkaan koko on olennaisin asia oikean renkaan valinnassa. Renkaan pitää sopia vanteelle, mutta mahtua myös pyörimään sekä haarukan että lokasuojien välissä. Nastarenkaat ovatkin usein astetta isompia kuin kesärenkaat, joten nyrkkisääntönä nastarenkaaksi kannattaa valita astetta kapeampi rengas. Lue tarkemmin oikean koon valinnasta ohesta.

Renkaan käyttö vaikuttaa merkittävästi minkälainen rengas pyörään kannattaa valita. Kaupunki- ja maastoajoon on omat renkaansa, joiden ominaisuudet on optimoitu valittuun olosuhteeseen. Kaupunkirenkaat ovat profiililtaan ja leveydeltään pienempiä, ja niissä on vähemmän nastoja. Maastorenkaat ovat reilumman kokoisia, ja niissä on enemmän nastoja vastaamaan haastavampia ajo-olosuhteita. Lue tarkemmin renkaiden käytöstä ja ominaisuuksista ohesta.


Kuinka tiedän oikean nastarenkaan koon?

Nastarenkaiden kokoa valitessa on helppo mennä harhaan. Renkaan koon voisi yleisesti ajatella selviävän helposti pelkästä tuumakoosta, mutta näin ei välttämättä olekaan. Oheisen ohjeen avulla voit välttää yleisimmät sudenkuopat oikeankokoisen nastarenkaan valinnassa.

Polkupyörän renkaan koko

ETRTO-lukema on paras tapa määrittää oikea koko
Renkaan koko ilmoitetaan usein esimerkiksi seuraavasti: 27,5” X 2,60” (65-584). Ensimmäinen lukema kertoo renkaan halkaisija ja leveyden tuumissa, ja jälkimmäinen vastaavat mitat ETRTO-mitoitukessa.

Renkaiden tuumakoot ovat epätarkkoja, joten paras tapa määrittää oikean kokoinen rengas on ETRTO-lukeman avulla, eli esimerkissä 65-584. Luvun kaksi ensimmäistä numeroa kertovat renkaan leveyden ja seuraavat kolme numeroa renkaan sisähalkaisijan millimetreissä. Esimerkiksi 65-584 tarkoittaa 65 mm leveää rengasta, jonka halkaisija on 584 mm.

Valinta kannattaa aloittaa katsomalla oikea halkaisija:
Renkaan halkaisija on yleiskielessä sama asia kuin tuumakoko tai rengaskoko. Renkaan tuumakoko voi kuitenkin hämätä: tuumakoko kuvastaa renkaan ulkohalkaisijaa, joten samalla tuumakoolla luokitellut renkaat voivat oikeasti olla eri kokoisia sisähalkaisijaltaan. Oikea mitoitus tulee määrittää ETRTO-lukeman avulla, sillä renkaan halkaisijoita on vain yksi ja oikea kullekin vanteelle.

Sopivan halkaisijan löydyttyä voi valita sopivan leveyden:
Renkaan leveys riippuu vanteesta. Renkaan leveydessä on hieman enemmän pelivaraa, ja samalle vanteelle voi yleensä asentaa useita eri levyisiä renkaita, kunhan niissä on sama sisähalkaisija.

Renkaan leveyttä valitessa tulee myös huomioida polkupyörän rungon asettamat rajoitukset, jotta rengas mahtuu pyörimään pyörän haarukassa. Tässä tulee ottaa huomioon tila renkaan ja haarukan sekä lokasuojien välissä. Leveämpi rengas on usein myös korkeampi. Nastarenkaaksi kannattaa valita hieman kapeampi rengas kuin kesällä, jotta rengas mahtuu pyörimään ongelmitta. Perussääntönä voi pitää, että renkaan ja rungon väliin tulisi jäädä ainakin 4–5 mm tilaa.

ETRTO-lukeman löytää renkaan kyljestä
Paras tapa tarkastaa oikea rengaskoko, on vilkaista pyörässä tällä hetkellä kiinni olevan renkaan koko. Kokomerkinnän löytää aina renkaan kyljestä. Mikäli olet epävarma oikean renkaan mitoituksesta, niin Ebike Brothersin asiantuntijat auttavat sinua mielellään!


Nastojen määrä

Nastarenkaita selatessa huomaa nopeasti, että renkaita on eri nastamäärillä. Nastojen määrä vaikuttaa sekä ajettavuuteen että turvallisuuteen. Lähtökohtana voidaan pitää, että mitä enemmän nastoja, sitä pitävämpi rengas on. Olosuhteista riippuen liiallinen nastamäärä voi kuitenkin menettää hyötysuhteensa, joten sopiva nastamäärä kannattaa valita ajo-olosuhteiden mukaan.

Nastojen määrän vaikutus ajettavuuteen

 • Mitä enemmän nastoja, sitä enemmän pitoa, mutta sitä huonompi rullaavuus
 • Mitä vähemmän nastoja, sitä parempi rullaavuus, mutta sitä huonompi pito

Reilun sadan nastan renkaat rullaavat vielä varsin normaalisti, mutta kaikki tätä suuremmat määrät alkavat vaikuttamaan rullaukseen. Nastojen määrää valitessa kannattaa siis pitää mielessä oma ajoympäristö ja -tottumukset. Sähköpyörissä nastojen vaikutukset rullaamiseen eivät korostu niin suuresti, sillä sähköavustus paikkaa eroa.

Oikea rengas oikeaan ajoon
Nastojen määrä liikkuu keskimäärin välillä 100-400 nastaa. Nyrkkisääntönä suositeltavasta nastamäärästä voi pitää seuraavaa jakoa:

 • n. 200 nastaa kaupunkiajoon
 • 300+ nastaa maastoajoon

Esimerkki kaupunkirenkaasta: SCHWALBE MARATHON WINTER PLUS STANDARD
Esimerkki maastorenkaasta: SCHWALBE ICE SPIKER PRO STANDARD

Muista, että pienikin määrä nastoja on parempi, kuin ei nastoja ollenkaan. Huomaathan myös, että nastojen määrä täytyy suhteuttaa renkaan leveyteen. Mitä leveämpi rengas, sitä enemmän se myös tarvitsee nastoja suhteessa saman pidon saavuttamiseen.

Nastoita minimissään eturengas
Ebike Brothers suosittelee lähtökohtaisesti nastarenkaita sekä etu-, että takarenkaaksi talvipyöräilyyn. Suurimalle osalle käyttäjistä molempien renkaiden identtinen nastoitus on helpoin ja selkein ratkaisu, mutta molempia pyörän renkaita ei välttämättä tarvitse nastoittaa identtisesti.

Turvallisen ajokokemuksen saavuttamiseksi vähintään eturenkaan tulisi olla nastoitettu, sillä näin pyörän ohjattavuus säilytetään myös liukkaalla. Takarenkaan suhteen käyttäjällä on kuitenkin valinnanvaraa: takarenkaaksi voi valita esimerkiksi vähemmän nastoitetun renkaan, tai jopa jättää jopa takarenkaan kokonaan ilman nastoja (ei suositeltavaa peruspyöräilijälle). Takarenkaan nastoituksesta karsimalla saavutetaan normaalimpi ajotuntuma asfaltilla, mutta karsitaan merkittävä osa pidosta ja täten sähköpyörän tarjoamasta ylimääräisestä polkuvoimasta liukkaalla. Nastarenkaan jättäminen kokonaan pois takarenkaan osalta asettaa pyörän merkittävään riskiin yllättävien hallinnanmenetysten osalta.


Nastarenkaan ominaisuuksilla on väliä

Renkaissa on useita ominaisuuksia, jotka vaikuttavat niiden laatuun ja turvallisuuteen. Kuten autojenkin renkaissa, niin myös pyörien renkaissa on eroja.

Valitsemalla laadukaat nastarenkaat varmistat sekä pitkäaikaisen kestävyyden, että turvallisen ajotuntuman. Halvat renkaat saattavat yllättää negatiivisesti erityisesti tosipaikan tullen. Laadukkaat nastarenkaat on valmistettu asianmukaisesta kumiseoksesta ja niissä on käytetty laadukkaita nastoja, sekä niissä on panostettu kestäviin materiaaleihin. Laadukkaissa renkaissa on usein merkittävästi parempi pistosuojaus ja vahvistettu sivusuojavalli, jotka suojaavat merkittävästi renkaan puhkeamista vastaan. Laadukkaissa renkaissa nastojen määrä, niiden sijoittelu ja rengaskuviointi ovat oikeasti mietittyjä.

Kaikki Ebike Brothersin tarjoamat nastarenkaat tulevat tunnetuilta ja aidosti laadukkaiksi todetuilta valmistajilta. Katso tästä nastarengasvalikoimamme.


Sähköpyörän nastarenkaat vs. luomupyörän nastarenkaat

Sähköpyöriin kannattaa ostaa nimenomaan niille tarkoitettuja renkaita, sillä ne ovat optimoituja vastaamaan sähköpyörien ominaisuuksia ja vaatimuksia. Sähköpyörille suunnitelluissa nastarenkaissa on muun muassa vahvempi rakenne ja parempi pistokestävyys, jotka vastaavat pyörien kasvaneita painoja ja nopeuksia.


Milloin nastarenkaat kannattaa vaihtaa?

Nastarenkaat kannattaa vaihtaa viimeistään ensimmäisten yöpakkasten aikaan, tai mielellään jopa vähän ennen. Loppusyksyn ja alkutalven yöpakkasten myötä syntyvä musta jää yllättää kokeneenkin pyöräilijän, jos siihen ei ole varautunut asianmukaisesti nastarenkailla.

Pidä mielessä, että nastarenkaat vaativat hetken sisäänajoa. Nastoilla menee hetki asettua pyörän alle ennen kuin ne toimivat optimaalisesti. Sisäänajolla vältetään myös nastojen ennenaikainen irtoaminen. Nastarenkaiden asennuksen kanssa kannattaa siis hieman ennakoida, jotta ne ovat täydessä iskussa ensimmäisten pakkasten saapuessa.

Asennuksessa ei ole tarvetta suotta viivytellä, sillä nastarenkailla voi hyvin pyöräillä myös lumettomissa olosuhteissa. Pidemmän päälle vuoden ympäri nastarenkailla ajelu kuluttaa renkaat ennenaikaisesti loppuun, mutta nastarenkaiden ennakoiva vaihto loppusyksystä tai alkusyksystä ei vaikuta merkittävästi niiden kestävyyteen, eikä pyörän ajettavuuteen.


Ota myös nämä asiat huomioon talvipyöräilyssä:

Nastarenkaat ovat yksi tärkeimmistä turvallisuusvarusteista talvipyöräilyssä. Talvipyöräilyn turvallisuutta ja mukavuutta voi parantaa myös monilla muilla tarvikkeilla. Esimerkiksi etu- ja takavalot ovat lain vaatima varuste, ja laadukkaat valot auttavat sekä sinua näkemään, että muita näkemään sinut. Kunnon kypärä taas on edullinen turva suojaamaan talven yllättäviltä tilanteilta - parhaillekkin sattuu välillä vahinkoja.

Olennaisimpia varusteita:

Varusteiden lisäksi pyörän kunnosta huolehtiminen on olennaista, sillä talven pakkaset, lumi, loska ja suola asettavat pyörän kovien olosuhteiden armoille. Hyvällä ennakoinnilla (voitelu ja huolto) sekä säännöllisellä puhdistamisella huolehdit kuitenkin helposti huolettomista kilometreistä.

Ota huomioon ainakin nämä:

Tiesitkö, että Ebike Brothersilta saat laadukkaat huoltopalvelut helposti kaikille sähköpyörille? Varaa tästä pyörällesi huolto


Yhteenveto

Nastarenkaat ovat yksi olennaisimmista varusteista, joilla teet helposti talvipyöräilystä sekä miellyttävämpää että turvallisempaa. Nastarenkaat tarjottavat merkittäviä hyötyjä erityisesti sähköpyörille, tehden pyöräilystä turvallisempaa ja tehokkaampaa. 

Ota nastarenkaiden valinnassa ainakin seuraavat asiat huomioon:

 1. Renkaan koko - tarkista oikea koko ETRTO-mitoituksella
 2. Renkaan käyttö - pyöräiletkö kaupungissa vai maastossa?
 3. Nastojen määrä - Kuinka monta nastaa tarvitset?
 4. Renkaiden merkki - Laadukkaat renkaat takaavat turvallisuuden

Muista myös ennakoida nastarenkaiden vaihto, jotta ensimmäiset liukkaat eivät pääse yllättämään.

Nastarenkaita valitessa kannattaa konsultoida asiantuntijaa, jotta saat kerralla varmasti oikeat renkaat pyörääsi. Ebike Brothersin asiantuntevat myyjät auttavat sinua mielellään oikeiden renkaiden valinnassa ja asennuksessa.

Ebike Brothers tarjoaa laajan valikoiman laadukkaita nastarenkaita sähköpyöriin. Katso koko valikoima tästä. Voit ostaa myös asennuspalvelun nastarenkaille, hinta alkaen 15 € / rengas. Varaa aika tästä.

Muista kuitenkin, että nastarenkaatkaan eivät poista talven liukkauden realiteetteja! Nastarenkailla takaat maksimaalisen ajoturvallisuuden talviolosuhteissa, mutta maalaisjärki on hyvä pitää kädessä erityisesti jäisissä olosuhteissa.

Turvallista talvipyöräilyä!

Jaa tämä somessa:

Oma tili

Selaa tuoteryhmiä

Oma tili

Ostoskorisi on tyhjä

Suodata tuotteita

Toimitusehdot

Nämä toimitusehdot ovat voimassa 24.03.2022 alkaen.

Verkkokauppa

Ebike Brothers Oy (Y-tunnus: 2973613-4. Yhteystiedot: Ajomiehentie 1, 00390 Helsinki, 0103400220, asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi)

Kauppa myy tuotteita täysi-ikäisille yksityishenkilöille Suomeen ja EU:n alueelle. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet tilataan verkkokaupassa siirtämällä ne ostoskoriin ja maksamalla ostoskorin sisältö verkkomaksupalvelussa. Kaikki asiakastiedot käsitellään luottamuksellisesti. Tilauksen yhteydessä kysyttyjä yhteystietoja ei käytetä muuhun kuin tilauksen toimitukseen tai siinä ilmenevien epäselvyyksien selvittämiseen, ellei erikseen toisin mainita. Tilatessasi verkkokaupasta sinun edellytetään tutustuneen ja sitoutuneen kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksaminen ja maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Käytössäsi ovat kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Aktian, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja Oma SP:n maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Paytrail Oyj.

Tilaus- ja maksuvahvistus

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle välittömästi sähköpostilla tilausvahvistuksen, josta näkyvät tilaustietosi. Tarkasta aina tilausvahvistuksen sisältö. Jos sinulla on kysyttävää, ota heti yhteys asiakaspalveluumme. Säästä tilausvahvistus mikäli joudut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun. Asioidessasi asiakaspalvelussa pidä aina mahdollinen asiakasnumerosi ja tilausnumerosi saatavilla. Tarkasta aina, että paketin sisältö täsmää tilausvahvistuksessa olevien tuotteiden kanssa.

Asiakaspalveluumme saat yhteyden seuraavilla tiedoilla:

Puhelin: 0103400220

Sähköposti: asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Esitämme ostoskorissa arvion tulevista toimituskuluista ensisijaisen käytössä olevan toimitustavan mukaan. Tarkat toimituskulut näet valittuasi tilaukselle haluamasi maksu- ja toimitustavat. Käytössä olevat toimitustavat riippuvat ostoskorin sisällöstä ja yhteispainosta. Voit valita kassalla käytössä olevista toimitustavoista sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon jonka yhteydessä tarkka toimituskulu on esitetty.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen vaihtelevat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen. Poikkeukset toimitusaika-arvioihin on kerrottu, jos ostoskorissa on varastosta loppuneita tuotteita ja ilmoitamme myös mahdollisista viivästyksistä teille tilaamisen jälkeen. Tuotteet joiden kohdalla lukee "varastossa" toimitamme pääsääntöisesti seuraavana arkipäivänä, pois lukien sähköpolkupyörät, jotka tarvitsee luovutushuoltaa tai varustella ennen toimitusta. Näiden toimitusaika on yleensä. 2-5 arkipäivää. Tuotteet joiden kohdalla lukee "tilattavissa myymälästä" toimitusaikaa emme pysty verkkokauppaan antamaan, koska se vaihtelee niin paljon. Näihin tuotteisiin saat parhaan toimitusaika-arvion ottamalla yhteyttä johonkin myymäläämme ja voit tehdä tuotteesta ennakkovarauksen veloituksetta. 

Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista välillisistä haitoista. Verkkokauppa tiedottaa sivuillaan poikkeavista toimitusajoista.

Palautusehdot

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 30 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Digitaalisissa sisällöissä ja palveluissa sinulta on ennen maksutapahtumaa voitu erikseen pyytää suostumus peruutusoikeudesta luopumiseen, jotta palvelu tai digitaalinen sisältö on voitu toimittaa ennen peruutusoikeuden päättymistä. Peruutusilmoitukseen sinun tulee merkitä nimesi, osoitteesi, tilauspäivä, tuote ja se tulee lähettää sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@ebikebrothers.fi tai postitse alla olevaan palautusosoitteeseen. Tuote tulee palauttaa postitse 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksesta alkuperäiskunnossa ja alkuperäispakkauksessa avaamattomana ja käyttämättömänä. Tarjoamme ilmaiset palautukset, toimitamme tilauksen yhteydessä palautuspaperit ja peruutusilmoituksen, jotta palauttaminen olisi mahdollisimman helppoa. Liitä kopio peruutusilmoituksesta tuotepalautuksen yhteyteen. Mikäli tuotetta on käytetty, pidätämme oikeuden laskuttaa arvonalennuksesta.Jos haluat palauttaa tai vaihtaa tuotteita tarkistusajan jälkeen, ole suoraan yhteydessä meihin. Palauttaessasi toimitetun tilauksen, liitä siihen mukaan nimesi ja yhteystietosi sekä tilinumerosi rahojen palautusta varten. Palautamme maksamasi summan kokonaisuudessaan 14 päivän kuluessa peruutusilmoituksen saapumisesta, mikäli tuote on palautettu tai se on todistettavasti annettu postin kuljetettavaksi palautusosoitteeseen.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamatta jätetystä paketista, josta ei ole tehty erillistä peruutusilmoitusta, perimme toimituskustannukset.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, tulee sinun ilmoittaa virheestä viimeistään 14 päivän kuluessa kirjallisesti Peruutusoikeus ja palautusehdot -kohdassa mainittuun osoitteeseen tai soittamalla yhteystiedoissa mainittuun puhelinnumeroon. Jos paketti on selvästi vaurioitunut kuljetuksessa, teidän täytyy tehdä välittömästi asiasta reklamaatio valitsemanne toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ostoskoriin käytetyt lahjakortit

Suosituimmat haut